Ikitolppa - ratkaisu kestävään rakentamiseen Ikitolppa tuotteet ja hinnastot

Ikitolppa-tuote

 
Myymme Telian käytöstä poistamia puhelintolppia nimellä Ikitolppa. Tolppia myydään ainoastaan yrityksille, joilla on voimassaoleva Y-tunnus. 
 
Tuotenimi kuvastaa kyllästämisellä puulle aikaansaatua ominaisuutta kestää vaihtelevia luonnonolosuhteita, väsymättä, vuodesta toiseen. 
 
Tolpat ovat suolakyllästettyjä (CCA) eli tolppia voi hyödyntää edelleen erilaisissa käyttökohteissa. Ikitolpat sopivat erittäin hyvin kestävään ulkorakentamiseen esimerkiksi aitatolpiksi, pihavarastoiksi sekä laiturirakentamiseen. Tolpat eivät sovellu esim. polttopuiksi, grillikodan rakenteiksi tai kasvualustaksi.
 
Myytävät tolpat ovat edelleen hyvässä ja käyttökelpoisessa kunnossa. Tolpat kuitenkin myydään siinä kunnossa kuin ne ovat.
 
Asiakas voi tulla itse valitsemaan ostamansa määrän noutopaikoiltamme eripuolilla Suomea. Noutopaikat ovat listattuna omalla välilehdellä näillä www-sivuilla. Tolpat voidaan myös toimittaa asiakkaalle kuljetettuna suoraan nimettyyn osoitteeseen. Kuljetuksen voi määritellä tilauksen yhteydessä.
 
Hinnat
 
Minimi tilauskoko on 10 tolppaa. 100% ennakkomaksu. Myymme ainoastaan yritysasiakkaille.
 
  • Tilauksen koko 10-20 tolppaa á 15eur + alv
  • Tilauksen koko 21-40 tolppaa á 14eur + alv
  • Tilauksen koko 41-60 tolppaa á 13eur + alv
  • Tilauksen koko 61-80 tolppaa á 12eur + alv
  • Tilauksen koko 81-100 tolppaa á 11eur + alv
  • yli 100 tolpan tilaukset sovitaan erikseen
 
Kuljetus
 
Ikitolpille on mahdollista tilata kuljetus tolppatilauksen yhteydessä. Kuljetustarjous pyydetään ja varataan tilauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on 2eur/km + alv (minimiveloitus on 100eur). Toimitusaika kuljetettuna on 1-3 viikkoa. Vahvistamme alustavan kuljetusaikataulun tilauksen jälkeen. Kuljettaja ilmoittaa 1-2 päivää ennen tuloa tarkan saapumisajankohdan. Yhdellä kuljetuksella voimme toimittaa maksimissaan 150 tolppaa kerralla.

Tilauslomake